Bilder genom åren

Lite av bilderna genom åren på de tidigare kaninerna.

Sotis var min första kanin han var en belgisk jätte/angora. Lite stor och klumpig för hoppning, men annars mycket duktig och gillade att träna hemma :)

 

Tyra var min Gul/svart japantecknade Holländska kanin, en mycket bra hoppare.

 

 

Bianca var en rex dalmatiner som gillade att hoppa på fritiden.

 

Ginger var min fuchspälsade därgvädur. Hon var en bland de bättre hopparna jag hade, dock lite för bra på höga hinder och sämre på låga hinder.

 

Sniff en zobelsiames dvv som var min min näst första kanin. Värdens snällaste och klokaste kanin. Saknaden är otroligt stor.

 

2005 Årets kull. Vart en smitning mellan hoppkaninerna Chippan och Gandalf som rymde tillsammans till grannens altan. En månad senare föddes dessa söta pluttar :)

 

 

Ginger Snapz "Ginger" & Good Charlotte "GC"

Kullsyskonen som älskade att hoppa.

 

Ett gammalt marsvin jag fick av en djurbutik för längesedan som hade bott där hos dem i flera år som till sist bodde med en kanin (benjamin) som jag införskaffade. Marsvinet fick gratis då de hade bott ihop ett tag. Dock var marsvinet så gammal så han levde inte så länge.

 

 

Benjamin. Min lilla sötnos som dock fick en böld under hakan. Han opererades och gick på antibiotika i två veckor. Tyvärr överlevde han inte efter kurens slut.

 

Pongo. Min stora rex dalmatiner pojke. En mycket stor och snäll gosse. Han fick testa att tävla och jag var mycket stolt att se att han gillade de. Dock lite för klumpig för hoppning.

 

Gc. Fuchsen som älskade att hoppa hinder. Hann inte debutera med honom då han plötsligt en dag bara blev sjuk och dog i mina armar inom loppet av en halvtimme. Han blev endast ca 4 månader.

 

Välkommen till www.fossingensdjur.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)